Image
Ihede.
Ihede. Bild: Aspelin Ramm

Första butiken öppnar i Aspelin Ramms nya handelscentrum

Uthyrning Den första butiken i Aspelin Ramms nya handelscentrum Ihede har slagit upp dörrarna. Det är restaurangkedjan Linnéa & Basilika som är först ut och därigenom öppnar sin elfte restaurang i kedjan.
Publicerad den 13 Augusti 2020
Annons
Image

Handelscentrumet Ihede utgörs av totalt cirka 7 500 kvadratmeter butiksyta. Bland övriga hyresgäster finns Jula, Dollarstore och Max Burgers som öppnar sina verksamheter under de kommande månaderna.
– Förutom en ledig lokal om cirka 440 kvadratmeter är handelscentrumet fullt uthyrt till etablerade och stabila hyresgäster. Med grannar som Willys, Hedin Bil och Hede Fashion Outlet förstärker vi dessutom hela områdets karaktär som ett attraktivt handelsområde.

Fastigheten omfattar totalt 17 000 kvadratmeter tomtyta och ligger ett stenkast från Hede pendeltågstation som redan idag är en central knutpunkt för resandet i Kungsbacka. Förutom ett nytt stationshus har det byggts 1 000 nya parkeringsplatser öster om spårområdet och en ny stor cykelparkering vid stationsområdet.
– Det är ett spännande läge med bra trafikflöden och med mycket handel i närområdet. I själva handelscentrumet blir det en bra mix av olika verksamheter som kompletterar varandra väldigt väl. Kungsbacka är dessutom en välmående och växande kommun som utgör ett starkt kundunderlag för det nya handelscentrumet, säger Kristian Höglind.

Dollarstore beräknas öppna den 21 augusti, Max Burgers den 9 september och Jula den 15 oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY