Image

Forsens vd lämnar bolaget

Karriär Jan Thelander tillträdde vd-tjänsten på Forsen i mars 2010. Den sista november lämnar han bolaget.
Publicerad den 10 November 2011
Jan Thelander. Bild: Forsen. Bild: Forsen
Jan Thelander. Bild: Forsen.

I ett pressmeddelande skriver Forsen att Thelander efter en diskussion med styrelsen har valt att lämna Forsen den sista november.

– Det har varit två mycket spännande år där vi lyckats få en hel del gjort. De strukturgrepp jag anställdes för att genomföra är färdiga och nu väntar genomförandefasen. Dessutom har Forsen flyttat fram sina positioner inom CM (Construction Management). Det känns som ett bra tillfälle att gå vidare mot nya utmaningar, säger Jan Thelander i pressmeddelandet.

När Fastighetssverige pratar med Thelander vill han inte vidare utveckla varför han lämnar bolaget, utan hänvisar till pressmeddelandet.

Vad ska du göra nu?
- Jag har lite olika planer, det finns en del jag länge har drömt om att göra, jag håller på att förbereda det nu, det ska bildas bolag och så vidare, säger Jan Thelander till Fastighetssverige.

Jan Thelander kom till Forsen från Diligentia där han var ansvarig för Projekt och Teknik. Han hade dessförinnan ledande ställningar på företag som Åke Larsson Byggare och Tyréns, både i Sverige och internationellt.

– Jan har konsoliderat Forsen och lagt ett fundament för en fortsatt stabil ekonomisk utveckling. Dessutom har Jan sett över basen för våra kontor runt om i landet och genomfört en genomgripande omorganisation av verksamheten. Vi kan nu arbeta vidare enligt den plan Jan tillsammans med styrelsen utarbetat, säger Forsens styrelseordförande Kia Orback Pettersson.

I väntan på en ny vd kommer Forsens vice vd Bengt Johansson att leda det dagliga arbetet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige