Image
Sofia Stendius.
Sofia Stendius. Bild: Forsen

Forsen anställer Sofia Stendius som affärsenhetschef till bostadsenheten

Bolag Sofia Stendius har tillträtt som ny affärsenhetschef för Forsen Bostad. – Forsen är inne i en intressant och expansiv period. Det ska bli otroligt spännande att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och kunder, säger Sofia Stendius.
Publicerad den 12 November 2019

Sofia Stendius kommer närmast från rollen som affärschef på NCC och har dessförinnan bl.a. arbetat inom bostadsproduktionen på Skanska som både projektchef och projektingenjör. Hon är civilingenjör från Luleås tekniska högskola.
– Vi har fått en toppenkollega. Med Sofias bakgrund inom produktion, sunda ledaregenskaper och breda branscherfarenhet kommer hon att väl bidra till hela Forsens utveckling, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Hon har också stor förståelse för bostadsprojektens förutsättningar och utmaningar men också förmåga att sätta sig in i kundens affär.

Sofia Stendius tillträdde tjänsten den 11 november, 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige