Image

Försäljningsrekord för Mood Stockholm

Bolag Under 2014 ökade både försäljningen och antalet besökare för Mood Stockholm och i januari 2015 slogs till och med försäljningsrekord.
Publicerad den 25 Mars 2015
Mood Stockholm visar en stark utveckling och i januari slogs försäljningsrekord. Bild: Mood Stockholm
Mood Stockholm visar en stark utveckling och i januari slogs försäljningsrekord.

I dagarna fyller Mood Stockholm tre år och har sedan starten utvecklats till en självklar destination för mat- och modeintresserade Stockholmare och turister.

– Vi arbetar sedan länge tillsammans med Stockholms stad och delar deras vision om ett levande city och ett attraktivt och konkurrenskraftigt Stockholm. Genom Mood Stockholm vände vi ett tidigare bortglömt kvarter och skapade en helt ny plats för möten, upplevelser och handel, säger Karolin Forsling, chef för stadsutveckling och marknad på AMF Fastigheter, och hjärnan bakom Mood Stockholm.

2015 började starkt för Mood Stockholm. Under januari månad ökade omsättningen med drygt 15 procent jämfört med samma månad förra året. Alltfler lojala kunder återkommer, de långväga besökarna ökar och nya spännande butikskoncept kommer att lanseras under året. Mood Stockholm satsar också på att stärka mode- och skönhetsutbudet samt att lansera fler servicetjänster.

– På de här tre åren har vi lyckats skapa ett nytänkande mat - och modemecka där noga utvalda butiker ligger vägg i vägg med caféer och restauranger som drivs av Sveriges främsta krögare. Vi går en mycket spännande vår till mötes då vi ser att trenden för den här typen av destination bara ökar, säger Annika Ljungberg, centrumchef Mood Stockholm.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige