Image

Försäljningen av Skrapan inledd

AFFÄRER Nyligen skickades en så kallad teaser, kortfattad information om fastigheten, ut till möjliga intressenter av Skrapan. Därmed inleds försäljningsprocessen av Skrapan, som idag ägs av Svenska Bostäder. I processen är det öppet för potentiella köpare att lämna bud på olika delar av fastigheten, genom att tredimensionell fastighetsbildning kan tillämpas.
Publicerad den 10 December 2007

Kristina Alvendal (m) är styrelseordförande i Svenska Bostäder. Hon är också bostads- och integrationsborgarråd i Stockholm. Hon ser positivt på att försäljningen av Skrapan nu är inledd:
– Jag välkomnar att vi nu tar första steget mot försäljning av Skrapan. Det är bra att en privat aktör kan ta vid och driva denna fastighet. Staden ska inte driva kommersiell verksamhet utan fokusera på kärnverksamheten – stockholmarnas välfärd, säger Kristina Alvendal (m).

Hon fortsätter:
– För mig är det en självklarhet att studentbostäderna ska finnas kvar. Det är ett annorlunda, modernt och populärt boende - många studenter vill bo i Skrapan, säger Kristina Alvendal (m).

I Stockholms stads budget för 2008 ges direktiv till Svenska Bostäder att tillsammans med Stockholm Stadshus AB förbereda försäljning av Studentskrapan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Quartiers känner vaccin-optimismens vindar på solkusten

Bolag Storbritannien kommer att påbörja vaccinering av sin befolkning under nästa vecka – ett besked som Quartiers Properties vd Marcus Johansson Prakt tror kommer lyfta hotell-, restaurang-, och fastighetsförsäljningen på den spanska solkusten där bolaget är verksamt. För Fastighetssverige berättar han mer om framtidshoppet och bolagets tuffa 2020.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY