Image

Forenom rekryterar och öppnar nytt

Bolag Forenom fortsätter att satsa i Sverige och öppnar ytterligare ett kontor. Denna gång i Göteborg i samband med att man rekryterar Cajsa Engström, tidigare affärsområdeschef på Göteborg & Co.
Publicerad den 25 Januari 2018

Cajsa Engström kommer senast från Camping Key Alliance och har tidigare varit affärsområdeschef på Göteborg & Co, ansvarig för destinationsmarknadsföring av Göteborg.

Hon får nu uppdraget att öppna ett regionalt kontor i Göteborg och etablera boendealternativ i hela regionen. Forenom har sedan tidigare varit närvarande i området genom sin affärsgren Project accommodation som hjälper företag att hitta boende på orter där man inte har lokala kontor. Cajsa Engström kommer att bli ansvarig för hela Västra Götaland samt Norra Halland.

– Göteborg växer fort och många företag är i behov av hjälp när det kommer till boende. Forenom har en framgångsrik historia i många städer runt om i Norden, och det ska bli en intressant resa att få vara med på i min egen hemort. Jag ser fram emot att underlätta för Göteborgs-, samt övriga västsvenska, företag att locka kompetent personal till regionen, säger Cajsa Engström.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige