Image

Forenom rekryterar Annika Öman

Karriär Forenom satsar på att expandera sin verksamhet i Sverige och anställer Annika Öman som ansvarig för nyetableringar.
Publicerad den 15 Mars 2017

I dag är Forenom verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Stockholm. Företagets mål 2017 är att rejält öka sina marknadsandelar. Utöver öppnandet utav nya lägenhetshotell och andra tillfälliga boendelösningar kommer Forenom även att öppna nya kontor i Sverige under året.

– Flera förhandlingar om nya enheter så väl i huvudstaden som utanför pågår just nu. Vi vet att vår kapacitet kommer att fördubblas i Sverige under det här året, säger Jussi Saarinen, Director, International Operations.

Under hösten 2017 öppnar Forenom ett nybyggt lägenhetshotell i det snabbt växande forsknings- och företagsområdet Flemingsbergsdalen, strax söder om Stockholm. För att leda detta samt kommande nya hotelletableringar har Forenom rekryterat Annika Öman.

Annika Öman har lång och gedigen erfarenhet och  kompetens inom traditionell och internationell hotellverksamhet, med fokus på att öppna nya hotell. Hon har lett öppningsprojekt för bland annat Nordic Hotels, Hotel Rival och kommer senast från Motel L och Apartments by Ligula.

– Bristen på boende som fyller behovet mellan fast bostad och hotell är ett generellt hinder för nyetablering för internationella företag i Sverige och i de övriga Nordiska länderna. Forenom är i dagsläget störst på marknaden i Norden. Jag är oerhört tacksam och taggad över att få vara del av Forenoms tillväxt i Sverige, samt att få fokusera på flexibla boendelösningar, säger Annika Öman.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige