Image
Foodora Market hyr i Revelops Hisinge Hus.
Foodora Market hyr i Revelops Hisinge Hus. Bild: Revelop

Foodora hyr dubbelt i Göteborg

Uthyrning Croisette har varit rådgivare till Foodora Market i två uthyrningar i Göteborg.
Publicerad den 21 Oktober 2021
Annons
Image

Lokalerna är belägna på Gustaf Dalénsgatan 32 på Hisingen och Datavägen 1 i Sisjön. Lokalerna är på 382 kvadratmeter respektive 381 kvadratmeter och ägs av Revelop respektive Alaska.

Foodora Market är en hybrid mellan fysisk och digital butik. Butikerna ägnar sig bara åt onlinebeställningar som skall levereras till kund på mindre än 30 minuter. I och med dessa etableringar har Foodora Market nu ett ännu större upptagningsområde i Göteborg med omnejd. Tillträde för lokalerna sker under hösten. Innan den 31 december kommer bolaget ha öppnat totalt 25 st nya Foodora Markets runt om i Sverige.
– Foodora Market och HisingeHus är en perfect match, dels för att läget är optimalt med tanke på verksamheten men också för att det är en fastighet där vi driver ett omfattande digitaliseringsarbete för att skapa så små miljöavtryck som möjligt, säger Nicole Alsing Ferreira, förvaltningsansvarig, Revelop.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige