Image
Jon Fägerquist, Åsa Henninge, Bo Larsson, Johan Nyhus, Rogert Jukic Karlsson och Martin Wannholt medverkar i en serie punkter om Västlänken på Göteborgs nya framtidsseminarium Göteborg 400+ på Clarion Hotel Post den 31 maj.
Jon Fägerquist, Åsa Henninge, Bo Larsson, Johan Nyhus, Rogert Jukic Karlsson och Martin Wannholt medverkar i en serie punkter om Västlänken på Göteborgs nya framtidsseminarium Göteborg 400+ på Clarion Hotel Post den 31 maj.

Fokus på Västlänken – detta behöver du ha koll på

Göteborg 400+ På det nya framtidsseminariet Göteborg 400+ den 31 maj kommer jätteprojektet Västlänken att belysas ur alla tänkbara vinklar.
Publicerad den 3 Maj 2016

I en serie punkter på seminariet Göteborg 400+ den 31 maj på Clarion Hotel Post kommer jätteprojektet Västlänken att behandlas:

# Västlänken – en lägesuppdatering med Bo Larsson, projektchef på Trafikverket.

# Västlänken – juridiska aspekter med Jon Fägerquist och Robert Jukic Karlsson från Advokatfirman Lindahl.

# Fastighetsvärdenas utveckling i Västlänkens skugga med Åsa Henninge, analyschef på NAI Svefa.

# Västlänken – argumenten för och emot med Martin Wannholt, kommunalråd och Johan Nyhus (S), kommunalråd.

Göteborgs nya framtidsseminarium – Göteborg 400+ - hålls på Clarion Hotel Post tisdagen den 31 maj. Det är då nästan exakt fem år kvar till staden firar 400 år – Göteborg fick sina permanenta stadsprivilegier den 4 juni 1621.

Du anmäler dig här.

Seminariet tar avstamp i jubileumsåret och handlar om visioner, utmaningar och möjligheter i Göteborg från 2021 och framåt.

Seminariet riktar sig till alla som är intresserade av att äga fastigheter i Göteborg från 2021 och framåt – och till alla som vill vara med och bygga, påverka och forma framtidens Göteborg. Det är ett event för långsiktiga samhällsbyggare.

Här kan du följa seminariets framväxt och läsa mer om de olika talarna.

Serneke är huvudsponsor till eventet. Business Region Göteborg, Elof Hansson Fastigheter, Jernhusen, Lindahl och Platzer Fastigheter har gått in som partners.

Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt har på några år blivit en av landets ledande aktörer när det gäller seminarium med bäring på fastighetsmarknaden – i år genomför vi hela elva olika event.

Relaterade artiklar

Ämnen

Göteborg 400+

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36.

När: Tisdag 21 maj 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1.

Här diskuteras de stora frågorna – mer hållbarhet, integration och stadsutveckling än aktuella yielder och hyresnivåer.

Hur vill vi att Göteborg ska utvecklas de närmaste decennierna och vad innebär utvecklingen för affärsmöjligheterna inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn?

Det handlar om visioner, stora tankar och möjligheter – men även om de svårigheter, utmaningar och problem vi står inför när framtidens stad ska förverkligas.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se som även bland annat arrangerar den anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om 2017 och 2018 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners:

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY