Image
Göran Råckle, Sven-Erik Eriksson och Martin Malhotra
Göran Råckle, Sven-Erik Eriksson och Martin Malhotra

Finansiering av nyproduktion – vad säger bankerna?

Stora Bostadsdagen På Stora Bostadsdagen diskuteras finansieringsläget kring den skakiga nyproduktionsmarknaden – missa inte seminariet på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 14 februari.
Publicerad den 9 Januari 2018

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsfastigheter. Stort fokus läggs på nyproduktionsmarknaden som blir belyst ur ett flertal olika vinklar.
Bland annat diskuteras finansieringsläget för nyproduktion - hur har förutsättningarna för att finansiera nyproduktionsprojekt förändrats den senaste tiden? Vilka krav ställer bankerna och hur tacklar utvecklarna den nya situationen? Vilka utvecklare riskerar att gå omkull framöver?

Detta diskuteras av en initierad och namnkunnig panel:

# Göran Råckle, Swedbanks chef för fastighetsanalys.
# Sven-Erik Eriksson, chef för fastighetsfinansiering på Collector Bank.
# Martin Malhotra, partner och projektledare på Catella.

Du ser det prelimära programmet till seminariet här och du anmäler dig här. Till och med nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Stora Bostadsdagen STHLM 2022

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården, ingång från Stallgatan)

När: 13 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)


Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige