Image

Fastpartner siktar på köp för halv miljard

Transaktioner Fastpartner köper en drygt 20 000 kvadratmeter stor lager/logistik-fastighet i Jordbro, Haninge. Utöver detta siktar vd Sven-Olof Johansson på fortsatta förvärv. - Vi siktar på att köpa för en halv miljard innan året är slut, säger han till Fastighetssverige.
Publicerad den 9 Oktober 2012
Sven-Olof Johansson. Bild: Jenny Hallengren. Bild: Jenny Hallengren
Sven-Olof Johansson. Bild: Jenny Hallengren.

Fastpartner köper fastigheten Jordbromalm 5:1 i Haninge av Svensk Fastighetsfond.
Den uthyrningsbara ytan uppgår till 21 200 kvadratmeter och de årliga hyresintäkterna uppgår till cirka tolv miljoner kronor exklusive tillägg.

Fastigheten är fullt uthyrd till det franska börsnoterade företaget Antalis och den återstående kontraktstiden är åtta år.

Fastigheten utgör ett bra komplement till Fastpartners nuvarande förvaltningsområden – men annars är det inte den här typen av fastigheter som Sven-Olof Johansson är ute efter framöver.

- Det finns ganska mycket till salu, men det verkar inte vara många som får finansiering. Vi tittar på allt, men framför allt är vi intresserade av fastigheter med utvecklingspotential, säger han.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige