Image

Fastpartner hyr ut mer till Swedbank

UTHYRNING Swedbank har sedan tidigare hyrt 700 kvadratmeter i Fastpartners Krejaren 2 på Östermalmstorg 1 med inflyttning 1 juni 2010.
Nu har Swedbank tecknat ett nytt hyresavtal om att hyra ytterligare 1 283 kvadratmeter med inflyttning 1 september.
Publicerad den 12 April 2010

Den sammanlagda ytan motsvarar drygt ett och ett halvt plan i fastigheten. Ytorna kommer att inrymma både ett bankkontor för Swedbanks privat- och företagskunder på Östermalm och Swedbanks private banking-verksamhet i Stockholm city. Båda verksamheterna kommer att innebära fördelar för boende och företagare på och omkring torget samtidigt som Östermalmstorg vitaliseras.

- Att vi kan samla våra verksamheter som är prioriterade för oss i Swedbank på ett och samma ställe betyder mycket. En modern fastighet där kunder lätt kan komma till oss är naturligtvis viktigt. Vi förenar här kompetens inom en rad strategiska områden till nytta för både kunderna och oss anställda, säger Björn Elfstrand, regionchef på Swedbank i Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige