Image
Roger Ekström
Roger Ekström Bild: Göran Billeson

Fastighetsräv lämnar Swedbank

Karriär Efter mindre än ett år på posten meddelar Roger Ekström att han lämnar Swedbank.
Publicerad den 24 April 2019

Förra våren lämnade branschprofilen Roger Ekström LE Lundbergs efter 19 år inom bolaget för att axla rollen som kontorschef för Swedbank i Linköping.

Nu, mindre än ett år senare, meddelar Ekström att han beslutat sig för att lämna Swedbank:

"Min operativa bankerfarenhet kommer sträcka sig till 13 månader. Jag har sagt upp mig och lämnar Swedbank den 31 oktober i år. Mitt beslut kommer inte på grund av det som skrivits om banken senaste tiden. Banken står stadig och de fel som eventuellt har skett kommer redas ut – om det inte redan gjorts. Däremot har jag åsikter om hur händelseförloppet hanterats, men det är en annan historia.
Livet är för kort för att lägga så mycket tid på compliance och annan ickeproduktiv formalia. Jag vill driva saker o ting framåt, kunna göra skillnad och ha kul på jobbet. Jag kommer göra det jag hade tänkt innan Swedbank hörde av sig förra våren – vara öppen för att ta spännande styrelseuppdrag där uppdragsgivaren tror att jag kan bidra.
Har dessutom startat eget företag där jag kan konsulta inom främst företagsledning och kommunikation", skriver Roger Ekström själv på LinkedIn.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige