Image
Kajsa Hessel, ordförande i Byggcheferna
Kajsa Hessel, ordförande i Byggcheferna Bild: Byggcheferna

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala – om korruption inom samhällsbyggnadssektorn

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Kajsa Hessel, ordförande i Byggcheferna berättar på UKK den 9 oktober om korruptionen inom bygg- och samhällsbyggnadssektorn.
Publicerad den 19 September 2019

Samhällsbyggnad pekas ofta ut som den mest problematiska sektorn när det kommer till korruption – bland annat handlar det om svarta löner, mutor, bedrägerier, arbetsmiljöbrott, utpressning, osanna fakturor och olagligt boende. Ledarnas branschförening Byggcheferna har genomfört en stor undersökning kring problemet. Hur bra på att förebygga korruption och oegentligheter är företagen i sektorn i dag? Vilka krafter i en verksamhet driver risker för mutor och korruption? Leder det stora behovet av nya bostäder och byggprojekt till att det ses mellan fingrarna med en del av de brott som begås? Kajsa Hessel berättar mer på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med fokus på Uppsala. Bland talarna återfinns bland andra Botryggs vd Adam Cocozza, SBB:s vd Ilija Batljan och Besqabs vd Anette Frumerie.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2019

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala Torg 1

När: Onsdag 9 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här, senast 4 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2018 års event här:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY