Image
Adam Cocozza och Davide Rolando berättar om Botryggs och KTH Live-In Labs projekt på UKK den 9 oktober.
Adam Cocozza och Davide Rolando berättar om Botryggs och KTH Live-In Labs projekt på UKK den 9 oktober. Bild: Botrygg/Privat

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Här byggs Uppsalas smartaste hus

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Botrygg har nyligen startat ett hyresrättsprojekt som samtidigt är ett forskningsprojekt. Hör mer på UKK den 9 oktober. Anmäl dig senast nu på fredag.
Publicerad den 1 Oktober 2019

Botrygg byggstartade nyligen ett uppmärksammat projekt i Östra Sala backe, där man samarbetar med KTH Live-In Lab för att studera boendes levnadsvanor med syfte att minska energiförbrukningen. Botryggs vd Adam Cocozza och Davide Rolando från KTH Live-In Lab berättar med på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med Uppsala i fokus. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:








Partners:





Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige