Image
Christian Blomberg berättar om Uppsalas planerade storförsäljningar – bland annat Gottsunda centrum – på UKK den 9 oktober.
Christian Blomberg berättar om Uppsalas planerade storförsäljningar – bland annat Gottsunda centrum – på UKK den 9 oktober. Bild: Uppsala kommun

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Allt om de stora försäljningarna

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Uppsala kommun planerar att sälja fastigheter för över fem miljarder kronor. Hör mer om planerna på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK den 9 oktober. Anmäl er nu – i dag är sista dagen för BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 13 September 2019

Uppsala växer och för att möta de investeringsbehov som väntar planerar kommunen att sälja fastigheter för över fem miljarder kronor. Den största fastigheten som ska säljas är Gottsunda centrum som ägs av Uppsala kommuns Fastighets AB, men även andra kommunala bolag kommer att sälja delar av sina bestånd. Vad händer just nu och framöver i processen? Christian Blomberg, mark- och exploateringschef på Uppsala kommun berättar mer på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med Uppsala i fokus. Bland de övriga talarna återfinns bland andra SBB:s Ilija Batljan, Besqabs Anette Frumerie och EY:s Ingemar Rindstig.

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till i kväll kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2019

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala Torg 1

När: Onsdag 9 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här, senast 4 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2018 års event här:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY