Image
Ulrika Hallengren, Ola Orsmark, Olof Andersson och Fredrik Närholm diskuterar det regionala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Ulrika Hallengren, Ola Orsmark, Olof Andersson och Fredrik Närholm diskuterar det regionala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – de tunga aktörerna om läget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne En tung vd-panel diskuterar läget på den skånska fastighetsmarknaden på Malmö Live den 22 augusti.
Publicerad den 19 Juni 2019

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med Malmö- och Skåneregionen i fokus. Det hålls på Malmö Live den 22 augusti. Du anmäler dig till seminariet här. Till och med nästa fredag (28 juni) kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer och bara betala för två.

Bland annat kommer en tung vd-trio att ge sin syn på läget för marknaden i regionen:
# Ulrika Hallengren, vd, för Wihlborgs.
# Olof Andersson, vd för Trianon.
# Ola Orsmark, vd för Castellum Öresund.
Vd-trion kompletteras av Nordiers Fredrik Närholm, transaktionsprojektledare och regionansvarig för Nordier. Före panelsamtalet kommer han även att hålla i en kortare analys av läget på Skånemarknaden.

Bland de övriga talarna märks bland andra Nordeas Annika Winsth, Nyfosas Jens Engwall och EY:s Ingemar Rindstig. Dagen leds av moderator Cecilia Nebel. Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Castellum AB på Branschguiden

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 87,5 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors.
Castellum har under 2017 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen ino...

Läs mer om Castellum AB på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Torsdag 22 augusti 2019

Kl. 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här:

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2018

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från 2019 års event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY