Image
Sven-Olof Johansson deltar i en exklusiv intervju på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.
Sven-Olof Johansson deltar i en exklusiv intervju på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari. Bild: Compactor Fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fastighetsprofilen om vilka vinnarna är

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Vilka är vinnare och förlorare på morgondagens marknad? Svaret kan fås i intervjun med fastighetsprofilen Sven-Olof Johansson på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping den 26 januari.
Publicerad den 8 December 2021

Det är på Branschens mötesplats i Östergötland du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2022 tillsammans!
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjuds du bland annat på en exklusiv intervju med fastighetsnestorn Sven-Olof Johansson, en av Sveriges mest erfarna i branschen. Han har grundat, och är vd för, Fastpartner. Hur är hans syn på marknaden idag - vilka är vinnarna och vilka är förlorarna? Och vad krävs egentligen för att attrahera hyresgäster tillbaka till kontoren? Svaren får du på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.

Under dagen bjuds det dessutom på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige