Image
Anna Bellman och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping den 30 januari.
Anna Bellman och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping den 30 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: De leder Branschens mötesplats i Östergötland

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 30 januari arrangeras 2020-talets första fastighetskonferens i regionen – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping. Moderator är omtyckta och skickliga Anna Bellman som vid sin sida har den rutinerade branschexperten – Ingemar Rindstig.
Publicerad den 6 December 2019

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras torsdag den 30 januari i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping. Som vanligt bjuds det på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Östergötland.

En professionell duo leder deltagarna genom dagen:
Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.
Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i totalt 32 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.


Missa inte din plats till Branschens mötesplats i Östergötland – anmäl dig här! (Fram till fredag 10 januari kan du anmäla tre personer från ert företag men bara betala för två!)

I övrigt bjuder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som vanligt på ett flertal djupa analyser, öppenhjärtiga intervjuer, panelsamtal och trendspaningar och nyckelfrågorna är naturligtvis – hur ser fastighetsåret 2020 ut, vad har det nya decenniet att bjuda på, och hur ser framtiden för Östergötlandsregionen ut?

Fastighetssverige och lokalnytt.se är arrangörer. Partners är Byggkoordinator/Arkitektgruppen/GKAK/A2H, Bixia och Mjölby Kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:





Partner:



Se film från ett tidigare år:



 

Mer från Fastighetssverige