Image
Per Gawelin, Susanna Toivanen och Yvonne Sörensen Björud samtalar om kontorsmarknaden post corona på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.
Per Gawelin, Susanna Toivanen och Yvonne Sörensen Björud samtalar om kontorsmarknaden post corona på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Kontorsmarknaden post corona

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ny teknik, nya tjänster, hemmakontor och nya sätt att arbeta – framtidens kontor är helt klart en smart och genomtänkt mix av teknik, design och människa. Vilka är trenderna och de största förändringarna och hur ska man egentligen agera som ägare av kontorsfastigheter – inte minst i ljuset av corona-pandemin? Svaren ges på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.
Publicerad den 23 Februari 2021

På grund av pandemiläget genomförs Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den här gången digitalt och du kan ta del av dagen via din skärm oavsett var du befinner dig.

I panelsamtalet "Efter Covid 19 – framtidens kontor" diskuterar Yvonne Sörensen Björud, vd, United Spaces, Susanna Toivanen, professor i sociologi och forskare inom framtidens arbetsplatser och Per Gawelin, vd för Region Mitt, Castellum förutsättningarna på kontorsmarknaden post corona.

Missa inte att uppdatera dig på de viktigaste trenderna om marknaden i allmänhet och läget på Jönköpingsmarknaden i synnerhet – anmäl dig här! (Missa inte vårt Boka tidigt-erbjudande, 2 för 3, som gäller fram till och med nu på fredag den 26 februari.)

Se hela programmet här!

Läs mer om de medverkande talarna här!

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.
Du kan:
Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping arrangeras av Lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige