Image
Jörgen Eriksson, vd för Catena, intervjuas om sin karriär och framtida affärsmöjligheter på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars på Elite Stora Hotellet i Jönköping.
Jörgen Eriksson, vd för Catena, intervjuas om sin karriär och framtida affärsmöjligheter på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Bild: Catena

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Catenas vd om karriären och framtida affärsmöjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen möter du Catenas vd Jörgen Eriksson i en öppenhjärtig intervju om karriären och synen på marknaden för logistikfastigheter i allmänhet och i Jönköpingsregionen i synnerhet.
Publicerad den 1 Mars 2022

Catena är landets största fastighetsbolag inom logistiksegmentet med fastigheter om cirka två miljoner kvadratmeter i portföljen. Så sent som i december köpte man 200 000 kvadratmeter mark vid Hyltena trafikplats. Hur ser vd:n Jörgen Eriksson på logistikmarknaden i allmänhet och Jönköpingsregionen i synnerhet? Svaren får du på Branschens mötesplats i Jönköping den 31 mars på Elite Stora Hotellet!
Säkra din plats här. (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet.
Är du intresserad av Jönköpingsregionen men befinner dig långt ifrån? Vi live-streamar alla våra dagar så att du kan följa med på distans.

Se de medverkande talarna här.

Som vanligt bjuds det på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen. På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Se hela programmet här.

Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet.

Partnerföretag är Wistrand Advokatbyrå och A&P Fastighetstransaktioner – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige