Image
Här på Elite Stora Hotellet arrangeras den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april - säkra din plats till Branschens mötesplats i regionen!
Här på Elite Stora Hotellet arrangeras den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april - säkra din plats till Branschens mötesplats i regionen!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Boka upp 2 april!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 2 april är det dags för den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen.
Publicerad den 17 Februari 2020

Som vanligt bjuds det på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen. På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du ser en del av innehållet här och du anmäler dig här. Ni kan nu nyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer från ert företag och bara betala för två!

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar heldagsseminariet på Elite Stora Hotellet tillsammans med Jönköpings kommun.
Dagen leds av Erik Blix, journalist, programledare och inte minst en av landets allra bästa moderatorer.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner, Fasticon och Stenvalvet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige