Image

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm – lärorikt och uppskattat

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Under den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen på Grand Hotel i Stockholm fick åhörarna lyssna till branschens tungviktare och ta del av mängder av paneldebatter. – Man får en helhetsbild av branschen, sade Cecilia Gunnarsson på CBRE.
Publicerad den 17 November 2015

Bland tungviktarna kan nämnas vd:arna Hans Wallenstam, som pratade om bostadsplanerna i Stockholm, och Erik Selin som avslöjade Balders framtidsplaner i Norden.

Paneldebatterna var många, inte mindre än 17 punkter avhandlades. Det stora antalet uppskattades av bland andra Cecilia Gunnarsson, analysansvarig på CBRE.
– Många och korta punkter gör att man håller sig vaken och alert. Jag tycker att programmet hade en bra blandning.

Omkring 250 personer besökte Fastighetsmarknadsdagen som arrangeras av Lokalnytt och Fastighetssverige. Helena Stålnert skötte som vanligt allt med van hand från scenen, som bland annat gästades av Jimmie Hall på Realist som diskuterade uthyrningsmarknaden tillsammans med Markus Åberg, Newsec, och Sofia Lothsson, Newoffice. Jimmie Hall själv uppskattade bland annat punkten Crowfunding i fastigheter.
– Man brukar ofta diskutera saker som har hänt under året, men det här var något nytt för mig. Nu vet jag att det finns ett annat sätt att låna pengar på, konstaterade han.

Rolf Andersson, vd och ägare av Lokalnytt och Fastighetssverige var mycket nöjd med dagen.
– Jag tycker det är fantastiskt att kunna visa upp ett sådant här starkt startfält under samma dag. Och besökarna som jag har talat med har varit nöjda, även sponsorerna var positiva. Jag ser redan fram emot nästa år då vi arrangerar seminariet igen. Nu siktar vi in oss på vår första Fastighetsmarknadsdag i Öresund på tisdag.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige