Image
Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, pratar om hur branschen behöver möta klimatförändringarna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på City Conference Center i Stockholm den 11 november.
Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, pratar om hur branschen behöver möta klimatförändringarna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på City Conference Center i Stockholm den 11 november. Bild: Vasakronan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Så här måste branschen anpassa sig till klimatförändringarna

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för ett av årets mest angelägna seminarier, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. I en av punkterna kommer Vasakronans Anna Denell tala på temat Hur måste branschen anpassa sig till klimatförändringarna.
Publicerad den 22 Oktober 2021

De senaste åren har vi sett allt fler väderkatastrofer, som har lett bland annat till stora översvämningar. IPCC:s senaste rapport slår fast att klimatförändringar är orsakade av människan och att det mer extrema vädret är ett resultat av dem. Det här ställer nya och högre krav på fastighetssektorn – hur måste vi anpassa oss till den nya verkligheten? Svaren ges av Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på City Conference Center i Stockholm den 11 november.

Säkra din plats här! (Grupprabatt, gå 4 och betala för 3. Använd koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger fredag den 5 november.
Anmälan är helt ombokningsbar till och med midnatt dagen före eventet.
Det går också bra att anmäla sig för att följa eventet digitalt, på distans då vi live-streamar hela dagen.

Se hela programmet här.

Se mer om de medverkande talarna här.

Partners är Zynka Group och Batteryloop. Läs mer om dem här.

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom proptech och nyskapande fastighetsförvaltning just nu, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: City Conference Center, Norra Latin (Pelarsalen), Stockholm (Ingång från Barnhusgatan 7B, via Marmorvalvet)

När: 11 november 2021, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY