Image
Anna Svensson, Rikard Silverfur och Niclas Sahlgren pratar om elektrifierings möjligheter i fastighetssektorn nästa onsdag på Birger Jarl i Stockholm.
Anna Svensson, Rikard Silverfur och Niclas Sahlgren pratar om elektrifierings möjligheter i fastighetssektorn nästa onsdag på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Elektrifieringens möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen hör vi bland annat en trio experter diskutera hur landets fastighetsföretagare kan och bör rida på elektrifieringsvågen. Anmälan stänger imorgon fredag – säkra din plats i dag!
Publicerad den 28 April 2022

Elektrifieringen ses som en av de stora makrotrenderna och Sveriges elbehov spås fördubblas fram till 2045. Vilka tjänster bör och ska aktiva ägare tillhandahålla framöver? Hur kan landets fastighetsföretagare rida på elektrifieringsvågen? Svaren levereras av Anna Svensson, innovationschef på Soltech, Rikard Silverfur, chef, Utveckling & Hållbarhet på Fastighetsägarna Sverige och Niclas Sahlgren, vd/grundare på Eways på Birger Jarl nu på onsdag den 4 maj.
Säkra din plats här! Anmälan stänger imorgon fredag den 29 april!
(Utnyttja vår mängdrabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod.) Den här dagen kommer även live streamas för den som hellre deltar digitalt.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning är en heldag för alla i branschen som är intresserad av proptech, digitalisering och framtidens effektiva och hållbara fastighetsförvaltning – det är på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj du skaffar dig försprång i den digitala kapplöpningen!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är professionella och omtyckta Anna Bellman, en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är: Accessy, Amido, Fasticon, L.E.B Fastighetssystem, Parakey och Zynka Group – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:


Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige