Image
Maria Wallin Fredholm och Peter Wiman föreläser om den nya ekonomin och marknadsläget för fastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Epicenter den 19 november.
Maria Wallin Fredholm och Peter Wiman föreläser om den nya ekonomin och marknadsläget för fastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Epicenter den 19 november.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Den nya ekonomin och marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 19 november arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – ett heldagsseminarium om proptech, digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Dagen inleds med analyser av Den nya ekonomin och marknadsläget i coronas kölvatten.
Publicerad den 13 Oktober 2020

Den första punkten i analys-blocket har titeln Makroanalys – den nya ekonomin och för analysen står Maria Wallin Fredholm, makroanalytiker på Swedbank.
Den andra punkten är en regelrätt analys av fastighetsmarknaden där Savills analyschef Peter Wiman går igenom hur de olika segmenten på fastighetsmarknaden påverkats i corona-krisen och vad som väntar runt hörnet.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning är en heldag för alla i branschen som är intresserad av proptech, digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning – det är på Epicenter den 19 november du skaffar dig försprång i den digitala kapplöpningen!
Säkra din plats här! (Utnyttja vår mängdrabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod.)

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer också vinnaren i tävlingen Årets Tekniska Förvaltare utses – nominera din favorit här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att boka din plats!

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:







Partners:










Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige