Image
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: 5G:s intåg i fastigheterna – vad behöver fastighetsägare redan nu veta och tänka på?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till Christian Wictorin som pratar om 5G:s intåg i fastigheterna och vilka mått och steg som redan nu behöver vidtas för att hänga med i utvecklingen.
Publicerad den 31 Mars 2022

Cirka 70 procent av all mobildata i dagens 4G-nät konsumeras inomhus. När nu 5G rullas ut kommer utmaningarna med mobil inomhustäckning bli allt större då de höga frekvensband som 5G ligger på gör att radiovågorna utifrån får svårare att nå in i fastigheterna, framför allt i moderna och energieffektiva hus. Därför kommer det i många fall att krävas inomhussystem med 5G-antenner för att möta behovet.
Varför behövs 5G täckning i fastigheterna? Vilka är alternativen? Hur kan fastighetsägare redan nu agera för att förbereda sina fastigheter? Och – när kommer 6G – och vad kommer det att innebära? Missa inte Christian Wictorin, Smart City expert & Affärschef Corporate Fiber, på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj!
Säkra din plats här! (Utnyttja vår mängdrabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod.) Den här dagen kommer även live streamas för den som hellre deltar digitalt.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning är en heldag för alla i branschen som är intresserad av proptech, digitalisering och framtidens effektiva och hållbara fastighetsförvaltning – det är på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj du skaffar dig försprång i den digitala kapplöpningen!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är professionella och omtyckta Anna Bellman, en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är: Accessy, Fasticon, L.E.B Fastighetssystem, Parakey och Zynka Group – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:


Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige