Image
Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj - säkra din plats redan nu!
Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj - säkra din plats redan nu! Bild: Istock

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm – boka upp 8 maj!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 8 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen på Waterfront – det är dags för 2019 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.
Publicerad den 7 Mars 2019

Digitaliseringen förändrar och utvecklar hela tiden vårt sätt att leva och göra affärer. Det finns mycket att vinna på att ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. De som trodde att Internet var en fluga på 90-talet blev de stora förlorarna – de stora förlorarna i framtidens fastighetsbransch kan mycket väl vara de som väljer att inte utvecklas, de som väljer att inte anamma de nya lösningarna och inte minst de som tycker att det var bättre förr.
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj ger dig de senaste trenderna inom proptech och digitalisering i fastighetsbranschen. Goda exempel från de ledande i dag varvas med visioner om framtiden.

Säkra din plats här! (utnyttja vår boka tidigt-rabatt, fram till fredag den 5 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag men endast betala för tre.)

Programmet håller på att ta form – du hittar de klara programpunkterna här!

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

Partnerföretag är Datscha.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2020

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 19 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

 

Se filmen från 2019 års event här:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY