Image
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM arrangeras på Epicenter den 7 maj.
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM arrangeras på Epicenter den 7 maj. Bild: Axel Ohlsson

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM – boka upp 7 maj på Epicenter!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 7 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade samhällsbyggnadssektorn på Epicenter i Stockholm – det är dags för 2020 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM.
Publicerad den 9 Mars 2020

Digitaliseringen förändrar och utvecklar hela tiden vårt sätt att leva och göra affärer. Det finns mycket att vinna på att ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. De som trodde att Internet var en fluga på 90-talet blev de stora förlorarna – de stora förlorarna i framtidens fastighetsbransch kan mycket väl vara de som väljer att inte utvecklas, de som väljer att inte anamma de nya lösningarna och inte minst de som tycker att det var bättre förr. Samtidigt är möjligheterna enorma – om man kan se och hitta dem. Och det är precis det som Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering handlar om; att ge
dig inspiration och vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår boka tidigt-rabatt, fram till fredag den 3 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag men endast betala för tre! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod.)

Ämnen

Mer från Fastighetssverige