Image
Digitaliseringsminister Anders Ygeman är en av talarna på ett av årets viktigaste event - Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.
Digitaliseringsminister Anders Ygeman är en av talarna på ett av årets viktigaste event - Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj. Bild: Kristian Pohl/Regeringskansliet. Montage: Eddie Ekberg.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering – Anders Ygeman öppningstalar

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Sveriges digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) talar på temat "Så ska Sverige ta täten i den digitala utvecklingen" på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.
Publicerad den 22 Mars 2019

"Sverige ligger bra till i digitaliseringsarbetet. Men för att fortsätta ligga i toppen krävs att samhället kraftsamlar. Det här är regeringens politik."
Lyssna till Anders Ygeman (S), energi- och digitaliseringsminister, den 8 maj när den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen samlas på Waterfront i Stockholm.

Säkra din plats här! (utnyttja vår boka tidigt-rabatt, fram till fredag den 5 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag men endast betala för tre.)

Programmet håller på att ta form – du hittar de klara programpunkterna här!

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

Partnerföretag är Datscha.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY