Image
Anders Johansson, vd på Fortinova, Patrik Ivarson, vd på Järngrinden och Patrik Hjert, kund-/uthyrningsansvarig på Cernera medverkar i ett panelsamtal på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa torsdag den 7 oktober.
Anders Johansson, vd på Fortinova, Patrik Ivarson, vd på Järngrinden och Patrik Hjert, kund-/uthyrningsansvarig på Cernera medverkar i ett panelsamtal på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa torsdag den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fastighetsläget post Corona

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa torsdag – den 7 oktober – är det dags för Branschens mötesplats i Borås. Där kommer du, bland mycket annat, få höra om hur den postpandemiska fastighetsvardagen är. Missa inte din plats, anmälan stänger nu på fredag den 1 oktober!
Publicerad den 28 September 2021

Hur ser vardagen för fastighetsföretagare i Sverige i allmänhet och i Borås i synnerhet ut och vad lockar investerare utifrån?
Hur hanteras spåren efter pandemin och de största utmaningarna framöver? Svaren får du av Anders Johansson, vd, Fortinova, Patrik Ivarson, vd, Järngrinden och Patrik Hjert, kund-/uthyrningsansvarig, Cernera den 7 oktober då det är dags för nästa upplaga av Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress.
Säkra din plats här! (Anmälan stänger nu på fredag den 1 oktober) (Utnyttja vår mängdrabatt och gå 3 men betala endast för 2, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod).
Alla våra event är helt ombokningsbara så att du tryggt ska kunna boka din plats.
Vill du hellre delta på distans finns det möjlighet till det också.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras i samarbete med Borås Stad Näringslivsenheten.

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är Erik Blix.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2021

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 7 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partner:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY