Image
Johanna Skogestig.
Johanna Skogestig. Bild: Gustav Kaiser

Fastighetskvinnan: Vasakronans vd om corona-året och framtiden

Fastighetskvinnan Förra hösten blev Johanna Skogestig den första kvinnan som blev vd för Sveriges största fastighetsbolag. Då hade hon inte räknat med den största pandemin på 100 år… På seminariet Fastighetskvinnan intervjuas Vasakronans vd om sitt första vd-år, hur hon och bolaget har behandlat coronapandemin, karriärmöjligheter och framtidens kontor och arbetsliv. Anmälan till seminariet Fastighetskvinnan stänger på fredag.
Publicerad den 6 Oktober 2020

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 14 oktober, som ett fysiskt event.

Fastighetskvinnan klassas inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Självklart följer vi och Grand Hotel Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För att minska trängseln och risken för smittspridning har vi flyttat eventet till den stora Vinterträdgården på Grand Hotel.

Ambitionen med Fastighetskvinnan är att det ska vara branschens främsta inspirationsseminarium. Några av de övriga talarna är Caroline Farberger, som är den första i den svenska näringslivseliten som har gått ut och berättat offentligt om sin könskorrigering, näringslivsprofilen Gunilla von Platen, börs-vd:arna Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Eva Landén, Ulrika Hallengren, Siv Malmgren och Carola Lavén. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här, senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY