Image
Citycons Isabella Andersson ger sin syn på framtidens köpcentrum på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september.
Citycons Isabella Andersson ger sin syn på framtidens köpcentrum på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Bild: Fastighetssverige/Citycon

Fastighetskvinnan – hur ser framtidens köpcentrum ut?

Fastighetskvinnan När handeln digitaliseras förvandlas de svenska köpcentrumen – missa inte framtidsspaningen på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Publicerad den 14 Augusti 2019

Svensk Handel förutspår att 11 000 butiker och 50 000 arbetstillfällen kan komma att försvinna inom den svenska handeln till år 2030. I takt med den digitala omställningen måste dagens köpcentrum ställas om. Hur ser utvecklingen ut? Vilka köpcentrum har bäst förutsättningar att få en blomstrande handel på lång sikt och hur ser svenska köpcentrum ut om tio år?

Isabella Andersson, affärsområdeschef på Citycon, med bakgrund på bland andra Thon Property och Newsec ger sin framtidsspaning på Grand Hotel den 4 september.

Seminariet Fastighetskvinnan är ett brett affärsseminarium med fokus på den svenska fastighetsmarknaden. Bland talarna återfinns bland andra börs-vd:arna Caroline Arehult, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Biljana Pehrsson, Swedbanks chefekonom Anna Breman och Choices digitaliseringschef Anna Farrar och Swecos Åsa Bergman, tidigare i år utsedd till Årets mäktigaste näringslivskvinna.

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetskvinnan inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt på Fastighetskvinnan kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela dagen. Du kommer också att kunna ställa frågor till talarna via Menti-systemet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY