Image
Ann Bjurström, Avin Faily, Kajsa Hessel och Kristina Alvendal.
Ann Bjurström, Avin Faily, Kajsa Hessel och Kristina Alvendal. Bild: Arcona, Stendörren, Byggcheferna, Alvendal AB

Fastighetskvinnan: Hur får vi bort de destruktiva krafterna?

Fastighetskvinnan Härskarteknik, vuxenmobbning, machokultur, olämpligt ledarskap – alla vet att de destruktiva tendenserna finns och att de lätt tar plats om de inte stoppas i tid. Hur ska detta gå till? Missa inte seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 2 september.
Publicerad den 3 Augusti 2021

Bygg- och fastighetssektorn sägs tillhöra de mest drabbade när det kommer till härskarteknik och machokultur – hur ser verkligheten ut och vad bör göras för att förbättra situationen?

En kunnig och erfaren panel delar med sig av fakta, egna upplevelser och tankar. Panelen består av Kajsa Hessel, ordförande Byggcheferna, Avin Faily, projektledare, Stendörren, Ann Bjurström, avdelningschef, Arcona och Kristina Alvendal, styrelseproffs.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY