Image
Eva Landén, Ulrika Hallengren, Rebecka Eidenert och Stina Lindh Hök medverkar i en inspirerande talkshow på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.
Eva Landén, Ulrika Hallengren, Rebecka Eidenert och Stina Lindh Hök medverkar i en inspirerande talkshow på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna inpå livet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta fyra av branschens tyngsta kvinnliga börs-vd:ar i ett personligt talkshow-samtal om deras karriärer, framgångstips, vilka nitar de gått på och deras syn på marknaden.
Publicerad den 27 Juli 2022

Fastighetssektorn ligger i börsens framkant när det kommer till kvinnliga vd:ar. Under Fastighetskvinnan den 8 september samlar vi fyra börs-vd:ar som på olika sätt har nått positionen som många drömmer om. Hur har deras vägar till toppen sett ut? Vilka har framgångsfaktorerna varit och vilka nitar har de gått på?
Eva Landén, vd på Corem, Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs, Stina Lindh Hök, vd på Nyfosa
och Rebecka Eidenert, vd på SBS.

Seminariet Fastighetskvinnan profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!
Vill du delta digitalt går det också bra då vi kommer live-streama dagen.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är: Arcona, Bengt Dahlgren, Citycon, Colliers, Datscha, Fasticon, Newton, Novier, NREP och Wistrand – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige