Image

Fastighetsdagarna – i morgon stänger anmälan

Fastighetsdagarna Rutger Arnhult, Urban Edenström, Biljana Pehrsson, Hans Brun, Annika Winsth, Sven-Olof Johansson, Emma Ihre, Johan Magnusson, Peter Wågström, Irene Wennemo, Niklas Wykman, Johan Lindholm, Sophia Mattsson-Linnala, Max Barclay, Malou von Sivers, Magnus Lindkvist och Lennart Sten. Där har du några av de medverkande på Fastighetsdagarna 23-24 januari. I morgon stänger anmälan.
Publicerad den 16 Januari 2017

Fastighetsdagarna inleds på måndagsmorgonen och avslutas på tisdagsförmiddagen. På måndagskvällen blir det en gemensam middag med futurologen Magnus Lindkvist som middagstalare.

Tisdagen ägnas åt en stor presentation av Hyperloop One-projektet som man hoppas ska möjliggöra resor mellan Stockholm och Helsingfors på 28 minuter. Det åländska företaget FS Links kommer och presenterar, liksom KPMG och Ramböll, som har undersökt förutsättningarna för projektet som kan rita om den svenska fastighetskartan fullständigt.

Här är hela programmet och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

 

 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY