Image

Fastighetsägarna utökar samarbetet med CFI Group

Event Fastighetsägarna Sverige utökar sitt samarbete med CFI Group kring Nöjd-Kund-Index (NKI). Från den 1 mars 2013 är Fastighetsägarna Sverige samarbetspartner till CFI Groups Centrumbarometer, Nöjd-Kund-Index för butikshyresgäster.
Publicerad den 8 April 2013
Reinhold Lennebo. Bild: Tobias Björkgren
Reinhold Lennebo.

- Utökningen av Nöjd-Kund-Index till att omfatta både kontors- och affärslokaler är ett viktigt steg för att öka kunskapen om hyresgästernas behov. Det ger fastighetsägare möjlighet att ännu bättre tillgodose kundernas önskemål, säger Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna Sverige.

Den 1 mars 2013 slog CFI Group samman sina två kundnöjdhets-undersökningar, Fastighetsbarometern Kontor och Centrumbarometern Butik, till en gemensam undersökning
– Fastighetsbarometern Nöjd-Kund-Index för Kontor, Butik och Handel.

- Sammanslagningen innebär utökad benchmark och möjligheter till nya insikter kring hur förvaltningen presterar i förhållande till driftskostnad, säger Johan Welén, projektledare för Fastighetsbarometern.

Resultatet presenteras varje år vid en NKI-lunch, anordnad av Fastighetsägarna Sverige, där pris delas ut till de företag som har Sveriges nöjdaste hyresgäster för kontorslokaler. I och med sammanslagningen kommer i år även pris delas ut inom kategorin butikslokaler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige