Image

Fastighetsägarna Stockholms vd slutar

Karriär Fastighetsägarna Stockholms vd Billy McCormac har meddelat styrelsen att han önskar sluta som vd. Han kommer att fortsätta i sin nuvarande roll till den 30 april 2018.
Publicerad den 8 November 2017
Billy McCormac. Bild: Fastighetsägarna Stockholm
Billy McCormac.

Billy McCormac började på Fastighetsägarna Stockholm sommaren 2013.

– Billy McCormac har mycket framgångsrikt drivit föreningens näringspolitik och konsekvent levererat medlemsnytta. Han har genomfört ett stort internt förändringsarbete, samtidigt som han har breddat föreningens portfölj av frågor – inte minst inom områden som hållbarhet, stadsutveckling och digitalisering. Billy är också en omtyckt ledare som varit mycket närvarande i organisationen. Han har byggt ett starkt team av ledande experter och alltid eftersträvat att positionera organisationen som en positiv samhällsaktör, säger Claes Kjellander, styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm.

– När jag tillträdde som vd var mitt uppdrag att modernisera föreningens näringspolitik och kommunikation samt att förändra den interna organisationens struktur och arbetssätt. Fem år senare är föreningen redo för sin nästa fas och det är dags för mig att söka nya utmaningar. Fastighetsägarna Stockholm är en anrik organisation med en bred och diversifierad medlemskår. Föreningen har i dag en stabil ekonomi, starka värderingar och en orubblig framtidstro. Jag är också oerhört stolt över mitt team som gång på gång levererat högkvalitativ medlemsnytta. Jag kommer att sakna dem. Det har varit en ära att jobba tillsammans med dem i nästan fem år, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Arbetet med att utse en efterträdare till Billy McCormac pågår.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige