Image
Mikaela Svefors Avy tecknar avtal med Fastighetsägarna Service med Stefan Younes som vd.
Mikaela Svefors Avy tecknar avtal med Fastighetsägarna Service med Stefan Younes som vd. Bild: Avy/Fastighetsägarna

Fastighetsägarna Service tecknar avtal med Avy för ny boendeapp

Bolag Nu implementeras Avy hos Fastighetsägarna Service som kommer erbjuda boendeappen till 15 000 hyres- och bostadsrättslägenheter löpande under året. Målet är att majoriteten av de 35 000 boende som Fastighetsägarna Service hanterar ekonomisk förvaltning åt använder appen i slutet av 2021.
Publicerad den 28 Maj 2020

Fastighetsägarna Service har länge utvärderat marknaden i jakt på en partner i arbetet med att digitalisera och modernisera förvaltningsbranschen. Nu väljer de Avy, som grundades 2018 och som sedan dess har inlett flera samarbeten med stora fastighetsbolag.

– Det känns naturligt att inleda ett samarbete med den partner som vi anser bäst kan bidra till att stärka vår långsiktiga vision: att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med hjälp av Avy kommer vi kunna förbättra boendeupplevelsen och ta en större roll i att erbjuda smarta tjänster till de boende. Samarbetet har hittills varit väldigt uppskattat från båda sidor, och vi har tillsammans utvecklat flera bra lösningar för vår förvaltning, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.

Fastighetsägarna Service kör en pilot på 1 000 lägenheter nu under sommaren, för att kunna finjustera erbjudandet och anpassa samarbetet till den större lansering som är planerad till hösten. Avtalet med Fastighetsägarna Service är en viktig milstolpe för Avy och en tydlig signal till marknaden om att den tekniska plattformen generar stora värden för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

– Vi är väldigt stolta och glada över att vi får chansen att visa Fastighetsägarna Service vad vi går för. Dialogen oss emellan är mycket givande, och vi ser redan nu att vi kommer kunna utveckla varandras verksamheter framöver, säger Mikaela Svefors, medgrundare av Avy.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige