Image
Christoffer Börjesson
Christoffer Börjesson Bild: Fastighetsägarna

Fastighetsägarna inrättar CDO-tjänst

Karriär Den 1 april tillträder Christoffer Börjesson den nyinrättade tjänsten som Chief Digital Officer (CDO) för Fastighetsägarna Stockholm och dess dotterbolag Fastighetsägarna Service. Utnämningen kommer ytterligare stärka Fastighetsägarnas fokus på digitaliseringsfrågor, såväl för föreningens medlemmar som för servicebolagets kunder. Christoffer Börjesson kommer att ingå i Fastighetsägarna Services ledningsgrupp.
Publicerad den 27 Mars 2018

Christoffer Börjesson rekryterades till Fastighetsägarna i höstas, då som chef för digital fastighetsutveckling.

- Utnämningen är ett led i arbetet att driva den digitala utvecklingen i branschen och ta fram konkreta tjänstepaket som kan hjälpa våra medlemmar och kunder att realisera den potential som digitaliseringen erbjuder, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Den pågående digitala transformationen erbjuder nya möjligheter i ägandet och förvaltningen av fastigheter. Digitaliseringen ger möjlighet att skapa ännu bättre upplevelser för hyresgäster och kunder, vilket i sin tur öppnar för nya intäktsströmmar.

- Christoffer har på kort tid skaffat sig en ledande position i digitaliseringsfrågor. Med hans erfarenhet och expertis kommer vi att kunna utveckla och marknadsföra tjänster som går i takt med branschens strategiska inriktning, säger Stefan Younes, vd för Fastighetsägarna Service.

Christoffer Börjesson arbetar aktivt för att branschen ska äga den nya digitala agendan.

- Jag vill att våra medlemmar och kunder ska leda branschens digitala utveckling. Detta sker via nätverksträffar, insiktsarbete, rapporter, kurser, seminarier och mycket mer. Men det sker också via tjänsteutveckling där vi hjälper våra kunder och medlemmar att integrera nya produkter och tjänster in i sina verksamheter. Digitalisering är inte något som kommer om 10 år – det händer här och nu. Jag vill hjälpa våra medlemmar och kunder att lyckas i den nya digitala världen, säger Christoffer Börjesson, CDO för Fastighetsägarna Stockholm/Service.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige