Image

Fastighet på Kungsholmen håller på att rasa

BOSTÄDER En fastighet på Kungsholmen har belagts med nyttjandeförbud och flera bostadsrättsinnehavare har tvingats flytta. Stadsbyggnadskontoret har hittat rötskador som är så omfattande att golvet skulle kunna ge vika och rasa.
Publicerad den 3 November 2008

Fastigheten det rör sig om ligger på Fridhemsgatan 14 på Kungsholmen i Stockholm. Stadsbyggnadskontoret konstaterar att bland annat bjälklag är så rötskadade att man inte får belasta eller beträda dem överhuvudtaget.

Enligt SVT:s ABC får ordföranden i fastighetens bostadsrättsförening inte uttala sig i media men säger ändå till SVT att man känner sig motarbetade av stadsbyggnadskontoret och att falska anmälningar om rötskador orsakar flera månaders försening av renoveringsarbetena.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY