Image

Fasticon ingår stort ramavtal för upphandlingskonsulter

Bolag Sju kommuner och sex kommunala bolag i Uppsala län och Gävleborgs län har genomfört en gemensam upphandling, gällande upphandlingstjänster. Fasticon har här ingått ramavtal inom flera olika områden.
Publicerad den 12 December 2013
Katariina Virkkunen. Bild: Fasticon
Katariina Virkkunen.

Fasticon AB har nu ingått ramavtal inom följande områden:

• Fastighetsrelaterade tjänster.
• Byggentreprenader.
• Mark- och anläggningsentreprenader.
• Lokalvård.
• Utbildningar inom LOU.
• Övriga tjänster/konsulttjänster.

Inom de fyra förstnämnda områdena är Fasticon ett av två bolag som har vunnit ramavtal. Inom de två sistnämnda områdena är Fasticon ett av fyra bolag.

- Det här är ett stort avtal som kan innebära mycket positivt både för oss och för de upphandlande myndigheterna. Det är nu viktigt att informationen om att det nya avtalet når ut hela vägen inom organisationerna så att alla vet vilka det är de ska vända sig till framöver, säger Katariina Virkkunen, upphandlingschef i region Öst på Fasticon AB.

- Vi är mycket glada över att ha fått det här stora förtroendet av de inblandade parterna. Vi hoppas mycket på detta och räknar med att avtalen ska sysselsätta ett antal personer framöver, säger Leif Stenman, upphandlingschef på Fasticon AB.

Följande kommuner och verksamheter omfattas av ramavtalen:
• Enköpings kommun, Heby kommun, Håbo kommun, Knivsta kommun, Sandvikens kommun, Tierps kommun, Uppsala kommun.
• Enköpings Hyresbostäder AB, Räddnings-tjänsten Enköping - Håbo, Uppsalahem AB, Uppsala Kommuns Fastighets AB, Uppsala Vatten, Uppsala Kommuns Skolfastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige