Image
Fabrique öppnar sitt nya koncept Santo hos Slussgården.
Fabrique öppnar sitt nya koncept Santo hos Slussgården. Bild: Slussgården

Fabrique öppnar nytt koncept hos Slussgården

Uthyrning På Hornsgatan 3 vid Slussen i Stockholm lanserar teamet bakom Fabrique, David och Lotta Zetterström, sin nya satsning Santo i Slussgårdens lokaler.
Publicerad den 19 September 2022
Slussgårdens fastighet med adress Hornsgatan 3. Bild: Slussgården
Slussgårdens fastighet med adress Hornsgatan 3.

Tillsammans med den välmeriterade italienske pastakocken Gabriele Paziani har konceptet utformats med fokus på genuint hantverk och med råvaran i centrum. Här kommer frukost, lunch och middag att serveras.
– Vi på Slussgården vill bidra till att göra Slussenområdet till den självklara mötesplatsen, där folk trivs och vill vistas. Santos koncept passar perfekt in i denna vision och vi ser framemot att tillsammans göra området än mer attraktivt, säger Lars Kinneholm, vd för Slussgården.

I början av 2023 kommer Santo att öppna för gäster i den av Ivar Tengbom ritade byggnaden. Tidigare har Hernö Gin öppnat cocktailbar och Design House Stockholm showroom i samma kvarter. På andra sidan Hornsgatan bygger Slussgården en restaurang med stor takterrass som även den kommer att öppna under våren 2023.
– Vi är mycket stolta över etableringen som vi gjort tillsammans med Jobara Spaces som har guidat oss från början till slut, säger David Zetterström, vd för Fabrique.
– Området är en perfekt plats med mycket potential för vårt koncept och vi ser fram emot att tillföra mervärde till Hornsgatan. Här ska du kunna svänga förbi oavsett om du är sugen på en frukostcappucino, vill plocka upp en snabb lunch, ska på AW med kollegorna eller långmiddag med vännerna, säger Lotta Zetterström, vd för Fabrique.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige