Image

Fabian Bengtsson till Svensk Fastighetsförmedlings styrelse

Bolag Vid årets bolagsstämma beslutade Svensk Fastighetsförmedling att utse Fabian Bengtsson till ny styrelsemedlem.
Publicerad den 9 Maj 2016

Fabian Bengtsson har ett förflutet som vd för Siba och även som ordförande i Netonnet AB. I dag är Fabian Bengtsson aktiv ägare och ledamot i Waldir och Netonnet Group AB samt ledamot i börsnoterade Axfood AB.

– Svensk Fastighetsförmedling är redan i dag den mest lokala mäklarkedjan och de kommande åren är vi fast beslutna att ta ytterligare andelar även på storstadsmarknaderna. Det är en av anledningarna till att vi tar in Fabian Bengtsson i styrelsen. Han har en gedigen bakgrund och kompetens som kommer att bidra till att utveckla vårt arbete framöver. Med vår unika ägarstruktur är vi både snabbfotade och välstrukturerade för att med hög kvalitet möta våra kunders högt ställda krav, i dag och i framtiden, säger Håkan Hellström, styrelseordförande, Svensk Fastighetsförmedling.

Förutom omsättnings- och försäljningsrekord var franchisetagarnas köp av kedjan från Swedbank en betydande händelse under 2015. Företaget är nu helägt av cirka 150 franchisetagare.

– Det är hedrande att få chansen att vara med och utveckla Sveriges mest lokala och mest serviceinriktade mäklarkedja. Svensk Fastighetsförmedling har en mycket spännande tid framför sig just nu, säger Fabian Bengtsson, styrelsemedlem, Svensk Fastighetsförmedling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Erik Selin om SBB:s bud på Hemfosa – och sitt snabba aktieklipp

Bolag Under oktober månad köpte Erik Selin 480 000 aktier i Hemfosa, till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. För Fastighetssverige berättar branschprofilen hur han ser på sitt snabba klipp – och SBB:s bud på Hemfosa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY