Image

Fabege hyr ut till Axfood i Solna Business Park

UTHYRNING Axfood har tecknat ett tioårigt avtal om att hyra lokaler för kontor och snabbgross i fastigheten Fräsaren 10 i Solna Business Park.
Publicerad den 26 Juni 2009

– Vi är mycket glada att vi lyckats attrahera ytterligare en stor livsmedelsaktör som Axfood och deras koncept Axfood Snabbgross, till just Solna Business Park. Det stärker områdets profil som ett livsmedelskluster där stora företag som Ica, Coop och OLW redan nu finns på plats med långa kontrakt, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.

Axfood Snabbgross har tidigare hyrt lokaler i Fabeges fastighetsbestånd i Arenastaden och väljer nu att vidareutveckla sitt koncept i Solna Business Park.

– Det är mycket glädjande att Axfood Snabbgross visar förtroende för Fabege som hyresvärd genom valet att stanna kvar i vårt bestånd, avslutar Christian Hermelin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige