Image

Fabege förlänger och bygger om för Evry

Uthyrning Evry förnyar sitt kontrakt med Fabege i Solna Business Park – bolaget har tecknat ett tolvårigt avtal om 12 000 kvadratmeter på samma adress som tidigare. Kontoret byggs om för att matcha nya behov och krav på ett mer flexibelt arbetssätt.
Publicerad den 12 Oktober 2015
Fabege bygger om åt Evry, som har tecknat ett nytt tolvårigt kontrakt. Bild: Fabege
Fabege bygger om åt Evry, som har tecknat ett nytt tolvårigt kontrakt.

Inför beslutet genomförde Evry en omfattande extern sökprocess med hela Stockholm som potentiell etableringsort. Efter väl avvägda analyser och kartläggning av medarbetarnas hemadresser föll beslutet på Solna Business Park. Det var framförallt de kreativa och flexibla lösningarna som presenterades för det nya kontoret och det goda kommunikationsläget som ledde fram till beslutet att stanna kvar i fastigheten Sliparen 2.

- Genom det nya avtalet med Fabege får Evry ett nytt och attraktivt huvudkontor i Sverige. Vi kommer att få en modern arbetsplats som stärker vår identitet och värderingar. Med ett bra läge, och flexibla lösningar kommer vi att attrahera såväl kunder som medarbetare, på vår resa mot att bli Nordens ledande IT-företag, säger Eldar Valde, VP Facility Management, Evry.

Solna Business Park är ett område som utvecklas och förändras. Under föregående år etablerade sig Pontus Frithiof i området med sin populära restaurang Pontus in the Park. I samband med öppnandet anlades Englundaparken och i november flyttar SBAB:s medarbetare från Östermalm till området.

- Vi är mycket glada över att Evry kommer att fortsätta att vara en del av Solna Business Park. Kommunikationsläget, våra restauranger och den service som finns i området uppskattas av våra hyresgäster och det bästa beviset på det är att de väljer att stanna kvar, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef Fabege.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige