Image

EY flyttar till nybyggt hos Lundbergs

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med EY som innebär att företaget flyttar sitt nuvarande kontor till nybyggda Storgatan 13 i kvarteret Braxen i Linköping. Kvarteret genomgår en om- och tillbyggnad, där kontoren mot Storgatan blir klara för inflyttning under hösten 2015. Uthyrningen omfattar cirka 650 kvadratmeter med en avtalstid på fem år.
Publicerad den 13 Maj 2015
Annons
Image

- Det är viktigt för oss att få moderna, energieffektiva och miljöanpassade lokaler. Det har vi fått här. Att de dessutom ligger mitt i city är en klar fördel, säger Clas Tegidius, kontorschef på EY i Linköping.

Förutom EY är det bland andra White Arkitekter, Knightec och ÅF som har sina kontor i de nybyggda kontorsplanen. Tillsammans med det nya kvarteret Bokbindaren blir kvarteret Braxen ett modernt och miljösmart kontors- och handelshus som lyfter Storgatan och hela stadskärnan. Den första etappen är färdigställd och fullt uthyrd.

I andra etappen längs Storgatan skapas totalt 3 500 kvadratmeter nya moderna kontorslokaler klara för inflyttning under hösten 2015.

- EY har under flera år varit vår hyresgäst och vi är glada att de även fortsättningsvis väljer Lundbergs som hyresvärd i Linköping. Att de valt vårt översta kontorsplan, med högre takhöjd än vanligt är extra kul, men det finns fortfarande plats för ytterligare hyresgäst för den som vill ha högt i tak, säger Daniel Andersson, chef för Fastighets AB L E Lundbergs verksamhet i Linköping.

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY