Image

Expansiv klädkedja till Femman

Uthyrning I slutet av året öppnar klädkedjan Only upp dörrarna till sin nya butik I Femman Göteborg. Butiken kommer ligga på gatuplan och ha en yta på drygt 250 kvadratmeter.
Publicerad den 5 September 2018
Only flyttar in i Femman i slutet av året. Bild: Only
Only flyttar in i Femman i slutet av året.

– Vi är väldigt glada att Only valt att öppna I Femman. Deras koncept är ett välkommet tillskott och passar bra in i Femmans övriga varumärkesmix, säger Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och med en helt ny interiör, öppna miljöer och en blandning av butiker och restaurangkoncept. Här hittar man allt från fika och luncher till middagar på bland annat Gateau, Sushi Yama, Joe & the Juice och Gourmetkorv. För den som är sugen på shopping finns ett brett urval av livsstilsvarumärken, däribland H&M Home, FeetFirst, Gina Tricot, Kicks, aim´n och Webhallen.

– Only har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vi har primärt haft fokus på två saker, våra produkter och våra medarbetare. Hos Only vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad. Butiken i Femman blir nummer åtta i Sverige och vi har planer på 50 butiker inom 3 år, säger Jens Kristian Holberg, regionchef på Only.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige