Image
Johan Eriksson.
Johan Eriksson. Bild: Estea.

Estea säljer till Estancia i Lund

Transaktioner Esteas investeringsfond, Estea Delfinen HoldCo AB, avyttrar fastigheten Brunius 17 vid Mårtenstorget i centrala Lund till Estancia Fastigheter.
Publicerad den 28 November 2019

Fastigheten som nyttjas som lägenhetshotell uppfördes 2008/2009 och har ägts av Estea sedan 2015. Köpare är Estancia Fastigheter. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 156 miljoner kronor.

– Vi har haft en fin utveckling för fastigheten och önskar den nya ägaren lycka till med det fortsatta arbetet. Vi fortsätter efter denna affär med utvecklingsarbetet för fondens andra fastighet, Akka 10 i Bromma, också den innehållande ett lägenhetshotell, säger Johan Eriksson, vd på Estea AB.

Esteas rådgivare i affären var Rosengren & Co AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige