Image
Anna Smith.
Anna Smith. Bild: Novi Real Estate

Estea rekryterar Anna Smith från Novi

Bolag Estea rekryterar Anna Smith som Portfolio Manager. Hon kommer senast från Novi Real Estate, där hon under drygt två år ingått i företagsledningen som ansvarig för bolagets affärsutveckling. Hon är även varit operativt ansvarig för den dagliga förvaltningen av Novis utländska uppdragsgivares fastighetsportföljer. Anna Smith har tidigare bland annat arbetat på Nordea som Senior Business Developer och på Ernst & Young som managementkonsult.
Publicerad den 11 Mars 2020

I rollen som Portfolio Manager kommer Anna Smith att ansvara för fondernas Asset Management på en strategisk och övergripande nivå. Estea är i en expansiv fas med flera fonder i stark tillväxt, inklusive det nystartade dotterbolaget Mästerbo Fastigheter.
– Med rekryteringen av Anna Smith kommer vi att ytterligare stärka vårt erbjudande till såväl befintliga som nya investerare. Anna har en gedigen erfarenhet och en bred kompetens inom fastighetsförvaltning och jag är övertygad om att hon kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling. Vi hälsar Anna varmt välkommen till Estea, säger Johan Eriksson Rydermark, vd för Estea.

Anna Smith påbörjade sin anställning den 9 mars 2020 och kommer att vara baserad på kontoret i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige